Blog

Hieronder vind je een aantal artikels die jou gaan helpen om een nog duidelijker beeld te krijgen van de mogelijkheden van Hypnotherapie.

Home » Blog overzicht » Evidence-based Therapy

Evidence-based Therapy

Hypnotherapeut Echt Debby Gubbels Evidence-based Therapy

Wanneer ik mensen vertel dat ik Hypnotherapeute ben, krijg ik vaak de vraag "Is dat alternatieve therapie?".

Voor mij niet natuurlijk! Voor mij is het zelfs heel vanzelfsprekend om zelfs de kleinste belemmeringen op te lossen dankzij Hypnotherapie.

Ik heb inmiddels al zo veel mensen zo veel veranderingen zien maken, waardoor hun levenskwaliteit alleen maar toeneemt. Eerlijk gezegd vraag ik mij steeds vaker af hoe het komt dat niet veel meer mensen eerst naar een hypnotherapeut gaan en daarna eventueel iets anders gaan proberen.

Het is een evidence-based therapy. Het is meetbaar, zowel in hersengolven als in resultaat. Het is een heel natuurlijk en menselijk proces, waar we toch al elke dag doorheen gaan, maar waar we de potentie niet van benutten. Het is een snelle en effectieve therapie om veranderingen te realiseren op emotioneel, psychisch en lichamelijk vlak. En de technieken die we gebruiken zijn gewoonweg leuk om te doen.

Geef het gewoon eens een kans! Gun jezelf echte verandering! Je zult jezelf echt verbazen over hoe snel de mist kan optrekken d.m.v. hypnotherapie en over de mogelijkheden die gaat creƫren.

 

 

Klik hier om andere blogs te lezen

 

 

Deel deze pagina/dit bericht op: