Over mij

Hypnotherapeut Echt Debby Gubbels Over mij

Mijn naam is Debby Gubbels, 46 jaar en opgegroeid in Roosteren. Een klein dorp aan de Maas. Ons kent ons. En misschien is het daar wel ontstaan, mijn sociale inslag. Ik maak overal contact en klets met iedereen. Niet zo gek, denk ik nu, dat mijn eerste baan Ambulant Jongerenwerk was. Mijn werk bestond hoofdzakelijk uit het maken van contact met groepen moeilijk bereikbare jongeren. 
Ik heb daar heel veel van geleerd, over mezelf, over wat jongeren bezig houdt en ook over de hulpverlening in de brede zin. Vaak wordt er gesproken over "maatwerk", maar in de praktijk betekent het nog steeds dat hulpverleners bedenken wat goed is voor jongeren en dat jongeren zich daar in moeten voegen. Het werkt maar zelden. 
Ik geloof dat iedereen expert is als het op zichzelf aan komt. Bewust of onbewust weet jij wat je nodig hebt, beter dan de hulpverlener. Ik geloof ook niet in langdurige trajecten. Dat maakt mensen afhankelijk. Ik ben van mening dat je met het juiste zetje zelf de draad van je leven weer op kunt pakken. 
Mijn hart ligt nog steeds bij kinderen en jongeren. Zij staan in de bloei van hun leven en als het daar ergens stagneert, ondersteun in hen precies met datgene waar zij hulp bij nodig hebben. In hypnotherapie kan het ook niet anders. Ik ben niet diegene die de veranderingen maakt. Dat ben jij! Dus jij bepaalt en ik laat je alleen maar zien en ervaren hoe jij dat heel snel voor jezelf kunt doen. Op die manier kom je niet alleen snel van je probleem af, het zorgt er ook voor dat je daarna anders gaat reageren op situaties of mensen én het vergroot je zelfredzaamheid, omdat jij weet dat jij degene bent die het zelf gedaan heeft. Dat geeft zelfvertrouwen! 

Mijn doel voor mezelf is om steeds lichter door het leven te gaan en het is mijn missie om dat ook met jou te doen. Want ballast, dat kun je maar beter kwijt zijn! En hoe vroeger je hier van af bent, hoe meer profijt je hiervan hebt, de rest van je leven


Debby Gubbels
Hypnotherapeut Echt


Is je interesse gewekt? Wil je graag meer informatie of zelf beginnen aan een reis met mij als reisleider? Klik hier om een afspraak te maken of in contact te komen.

 

 

Deel deze pagina/dit bericht op: