Over mij

Hypnotherapeut Echt Debby Gubbels Over mij

Mijn naam is Debby Gubbels, 46 jaar en opgegroeid in Roosteren. Een klein dorp aan de Maas. Ons kent ons. En misschien is het daar wel ontstaan, mijn sociale inslag. Ik maak overal contact en klets met iedereen. Niet zo gek, denk ik nu, dat mijn eerste baan Ambulant Jongerenwerk was. Mijn werk bestond hoofdzakelijk uit het maken van contact met groepen moeilijk bereikbare jongeren. Ik heb daarna nog meer ervaring op mogen doen binnen de reguliere hulpverlening, maar waar ik telkens op stuk liep, waren de administratie, de procedures en protocollen, die soms wel belangrijker leken dan de mens die tegenover je zit. Daar liep ik echt op stuk!

Ik wil mensen vooruit helpen. Ik wil ze een zetje geven zodat ze het daarna weer zelf kunnen. Ik wil graag dat ze zich beter voelen als ze weer bij mij weg gaan. 

En eigenlijk had ik het besluit al genomen dat ik iets heel anders moest gaan doen met mijn carrière. Totdat ik in aanraking kwam met Hypnotherapie, ik wist meteen dat dit het voor mij was! 

Met Hypnotherapie heb ik alles gevonden, waarvan ik niet eens wist dat ik het zocht. Ik kan mensen helpen om zich heel snel weer lichter te voelen. Het is een hele mooie therapie met veel verschillende  technieken om uit te voeren. Het belangrijkste vind ik hierbij dat de therapie ook voor de cliënten heel fijn is om te ondergaan én dat ze binnen een paar sessies  levensveranderende transformaties hebben gemaakt. 

Wanneer ik zie hoe anders de gezichten er uit zien, krijg ik als vanzelf weer energie om de volgende te begeleiden.


Debby Gubbels
Hypnotherapeut Echt


Is je interesse gewekt? Wil je graag meer informatie of zelf beginnen aan een reis met mij als reisleider? Klik hier om een afspraak te maken of in contact te komen.

 

 

Deel deze pagina/dit bericht op: