Over mij

Hypnotherapeut Echt Debby Gubbels Over mij

Mijn naam is Debby Gubbels, 50 jaar en opgegroeid in Roosteren. Een klein dorp aan de Maas. Ons kent ons. En misschien is het daar wel ontstaan, mijn sociale inslag. Ik maak overal contact en klets met iedereen. Niet zo gek, denk ik nu, dat mijn eerste baan Ambulant Jongerenwerk was. Mijn werk bestond hoofdzakelijk uit het maken van contact met groepen moeilijk bereikbare jongeren. 
Ik heb daar heel veel van geleerd, over mezelf, over wat jongeren bezig houdt en ook over de hulpverlening in de brede zin. Vaak wordt er gesproken over "maatwerk", maar in de praktijk betekent het nog steeds dat hulpverleners bedenken wat goed is voor mensen en dat mensen zich daar dan maar in moeten voegen. Het werkt maar zelden. 
Ik geloof dat iedereen expert is als het op zichzelf aan komt. Bewust of onbewust weet jij wat je nodig hebt, beter dan de hulpverlener. Ik geloof ook niet in langdurige trajecten. Dat maakt mensen afhankelijk. Ik ben van mening dat je met het juiste zetje zelf de draad van je leven weer op kunt pakken. 
In hypnotherapie kan het ook niet anders. Ik ben niet diegene die de veranderingen maakt. Dat ben jij! Dus jij bepaalt waar je aan wilt werken en ik laat je zien en ervaren hoe jij dat heel snel voor jezelf kunt doen. Op die manier kom je niet alleen snel van je probleem af, het zorgt er ook voor dat je daarna anders gaat reageren op situaties of mensen én het vergroot je zelfredzaamheid, omdat jij weet dat jij degene bent die het zelf gedaan heeft. Dat geeft zelfvertrouwen! 

Mijn doel in het leven is om steeds lichter door het leven te gaan en het is mijn missie om dat ook met jou te doen. Want ballast, dat kun je maar beter kwijt zijn! En hoe vroeger je hier van af bent, hoe meer profijt je hiervan hebt, de rest van je leven

Opleidingen en aanvullende cursussen:
Hypnotherapeut Practioner bij Hypnose Instituut Nederland (Edwin Selij)
Hypnotherapeut Master Practioner bij Hypnose Instituut Nederland (Edwin Selij)
Hypnotherapeut Master bij Hypnose Instituut Nederland (Edwin Selij)
Kinderhypnose en Hechtingstherapie bij Next Generation (Bianca Lábëe & Anneke Dusseljee)
Innerlijk Kind werk bij Zonnevlecht Opleidingen (Pauline Trum)
IEMT Practioner bij Heart systems Nederland (Anne ten Brink)
Quantum Timeline Jump (Dr. Roy Martina)
Quantum Connection Hypnotic Therapy (Dr. Roy Martina)


Debby Gubbels
Hypnotherapeut Echt

Bezoekadres
Passtraat 34
6116 AZ Roosteren.
Is je interesse gewekt? Wil je graag meer informatie of zelf beginnen aan een reis met mij als reisleider? Klik hier om een afspraak te maken of in contact te komen.

 

 

Deel deze pagina/dit bericht op: