Professionals en doorverwijzers

Misschien ben jij werkzaam binnen de gezondheidszorg, de hulpverlening of in het bedrijfsleven en vraag jij je nu af hoe Hypnotherapie iets kan betekenen voor jouw cliënten, klanten, werknemers of voor jezelf als ondernemer.
Heel eerlijk, de mogelijkheden zijn eindeloos en daarom ook te veel om op te noemen. Maar ik wil je wel alvast een idee meegeven.

Ik kan mij zo voorstellen dat Hypnotherapie ondersteunend kan zijn in langdurige hulpverleningstrajecten, zowel in de ambulante zorg als binnen een 24-uursvoorziening. Door de samenwerking aan te gaan, hypnotherapie in te zetten voor snelle gedragsverandering of voor het reguleren van heftige emoties zoals angsten, depressie of burn out klachten, kan het traject waarvoor een klant bij jou is aangemeld, sneller en succesvoller doorlopen worden. Dus ook in re-integratietrajecten kan hypnotherapie een waardevolle aanvulling zijn. 

Ik kan mij ook voorstellen dat bij kinderen die in de jeugdzorg zijn opgenomen, hypnotherapie wordt ingezet als ondersteuning bij het bestaande traject, zodat deze kinderen niet meer dagelijks een strijd hoeven te leveren en van modus "overleven" naar modus "leven" kunnen switchen. Heel veel kinderen die gebruik maken van de Jeugdzorg zouden baat hebben bij de Hechtingstherapie.

Ik kan mij ook voorstellen dat veel artsen geen goeie, effectieve doorverwijsmogelijkheden hebben als het gaat om de S.O.L.K. En nu dus wel!

Ik kan mij dus heel veel situaties voorstellen waarbij Hypnotherapie als ondersteuning van bestaande trajecten, de effectiviteit van dat traject vergroot. Wanneer we ervaring en krachten bundelen, ontstaan er weer hele nieuwe mogelijkheden. Vele handen maken licht werk!

Ik kan mij ook voorstellen dat binnen het bedrijfsleven hypnotherapie ingezet wordt in het kader van het terugdringen van ziekteverzuim bij burnout of wanneer een werknemer niet meer op zijn plek zit, maar geen stappen durft te zetten.
De cursus zelfhypnose kan aan werknemers aangeboden worden om de gezondheid te verbeteren en de vitaliteit te vergroten.

Maar ook als ondernemer is het interessant om op deze manier je bottlenecks aan te pakken, waardoor je bedrijf weer de volgende stap kan maken. Wanneer jij groeit, zal ook je onderneming groeien.


En misschien heb je zelf nu wel hele andere ideeën. 
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en interesse hebben in de mogelijkheden voor jouw organisatie, dan ben ik graag bereid om hier in een persoonlijk gesprek meer over te vertellen. 

Neem gerust contact op en dan maken we meteen een een afspraak.

Hypnotherapeut Echt Debby Gubbels Professionals en doorverwijzers

 

 

Deel deze pagina/dit bericht op: