Blog

Hieronder vind je een aantal artikels die jou gaan helpen om een nog duidelijker beeld te krijgen van de mogelijkheden van Hypnotherapie.

Home » Blog overzicht » Quantum Timeline Jumpen .. leren van jezelf

Quantum Timeline Jumpen .. leren van jezelf

Hypnotherapeut Echt Debby Gubbels Quantum Timeline Jumpen .. leren van jezelf

Buiten het feit dat een Quantum Timeline Jump gewoon heel leuk is om te doen, is het meest bijzondere nog wel dat je leert van jezelf! En het gene wat je op dat moment mag leren voelt dan zo vanzelfsprekend, zo logisch en zo eigen, dat je hele systeem denkt “Ja!!”.
Dit is niet alleen mijn eigen ervaring, dat is ook wat ik terug krijg van de mensen die de sprong al gedaan hebben. 
En je kunt waarschijnlijk wel voorstellen wanneer je hele systeem die “Ja!!” voelt, er significant iets is veranderd in je energie, in de frequentie dus. (lees hierover meer in het blog QTJ .. wetenschappelijk bekeken) Dit is het moment waarop de universele wetmatigheden gaan werken en er nieuwe kansen op je pad gaan komen.
Ik zal jullie meenemen in één van mijn QTJ-ervaringen. Wanneer iemand mij vroeg wat mijn droom was, antwoordde ik “Een leuk huisje met een mooie, eetbare tuin met eventueel een blote voetenpad en een goedlopende praktijk”. In de QTJ ging ik naar een tijdlijn waar ik een versie van mezelf zou ontmoeten die de meeste impact maakte. Ik had geen idee wat dat zou kunnen zijn of hoe dat er dan uitzag. Wat ik leerde was dat zij een groeicentrum had opgericht. Een plek waar verschillende disciplines samen werken om mensen van alle leeftijden te helpen groeien, op persoonlijk, emotioneel en spiritueel vlak. Een holistische benadering die oog heeft voor de mens, het individu dat voor hem staat. En mijn hele systeem riep “Ja!!”.
Dat is natuurlijk veel groter dan mijn bescheiden droom van “een goedlopende praktijk”. Het past zo goed bij mij, dat ik na afloop me niet kon voorstellen waarom ik dat niet zelf bedacht had! 
Na die QTJ wist ik dat ik mijn praktijk mocht gaan uitbreiden en ging op zoek naar een geschikte locatie. Er waren verschillende opties, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Uiteindelijk viel de keuze op een kantorencomplex in het centrum van mijn dorp. Een complex waar al verschillende andere disciplines die vanuit een holistisch mensbeeld kijken al werkzaam zijn. En er zitten disciplines die weliswaar werkzaam zijn binnen de zorg of hulpverlening, maar nog werken vanuit de ouderwetse reguliere manier. Er zijn dus veel mogelijkheden om samen te werken.
Daarnaast werd ik vlak na die jump benaderd door een fysiotherapeute die op zoek was naar geschikte doorverwijzingsmogelijkheden voor haar patiënten. De eerste samenwerkingspartner is nu al een feit. 
Tegelijkertijd hebben we met een tiental mensen, die allemaal het QTJ-retraite hebben gevolgd, besloten om onze krachten te bundelen om de QTJ voor kinderen te gaan organiseren. Weer een samenwerkingsnetwerk dat geboren is.
Kort na het retraite nam ik deel aan een lezing die ging over energie en frequenties en daar voelde ik dat ik deze groep mocht uitnodigen om de theorie die besproken werd tijdens de lezing, te gaan toepassen in de praktijk. Dit was het ontstaan van de eerste groep Quantum Timeline Jumpers die ik mocht begeleiden.
Sinds die uitnodiging krijg ik ook ineens de vraag om individuele QTJ te doen met mensen. Iets wat ik zelf nog niet bedacht had, maar wat ik maar al te graag faciliteer. 
Deze specifieke jump heeft er dus niet alleen voor gezorgd dat mijn kleine bescheiden droom een enorme boost heeft gekregen, maar het heeft er dus ook voor gezorgd dat er nieuwe mensen, nieuw mogelijkheden en nieuwe kansen op mijn pad kwamen.
En dat is dus hoe de universele wetmatigheden werken. De wet van Eenheid zegt dat alles met alles verbonden is. We kunnen daarom ook met alles contact maken. De wet van Resonantie zegt dat gelijkgestemde frequenties elkaar aantrekken, waardoor er nieuwe dingen op je pad komen. De wet van synchroniciteit zegt dat wanneer je bewust of onbewust signalen uitzendt, er ook signalen naar je terugkomen die daar mee matchen. En volgens de wet van Moeiteloosheid, gaat het dus als vanzelf.
Sommige dingen zijn voor ons brein moeilijk te bevatten, maar als je het eenmaal ervaren hebt, dan weet je dat het zo is!

 

 

Klik hier om andere blogs te lezen

 

 

Deel deze pagina/dit bericht op: